26 Eylül 2011 Pazartesi

OLGUN LPG’den Bayilerine İftar Yemeği

Landi Renzo Türkiye Distribütörü, Olgun LPG, bayilerine iftar yemeği düzenledi.
Landi Renzo Türkiye Distribütörü, Olgun LPG, bayilerine iftar yemeği düzenledi.
Kayseri Olgun LPG, bayilerine iftar yemeği düzenledi. Hilton Otelde düzenlenen iftar yemeğinde, Olgun LPG bayileriyle bir araya geldi. İftar yemeğine, Olgun LPG Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Elmaağaç, bayi temsilcileri ve aileleri katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Olgun LPG Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Elmaağaç, “Hoşça bir akşam geçirmek üzere burada toplandık. Bu toplantıyı Kayseri’de yapmış olmanın sebeplerinden biride sonuçta ülke içerisinde çeşitli kültürel alışverişlerimizi yapmış olmamızı sağlamak ve kültür paylaşımını toplamayı amaçladık.
Sezon başlamadan önce başlattığımız iki önemli proje vardı. Bunlardan ilki 45 gün süren ulusal televizyon projesiydi.
Bu okulların tatil olmasıyla birlikte televizyon izlenirliğinin artık çok düşmesiyle 45 başlayıp bitirildi. Başarılı projeydi ses getirdi.
Diğer projemizde sloganımız vardı, işte her bayiye bir araç bugün burada bunu da yerine getirmiş olacağız. Bu açtığımız projeye 68 bayimiz katıldı.
Burada 43 bayimizin aracını teslim edeceğiz. Geriye kalan 15 aracı İstanbul’da 10 aracıda İzmir’de teslim edeceğiz. Herkese hayırlı olsun diyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı da sevgiyle şimdiden kutlar hayırlı akşamlar dilerim” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder