26 Eylül 2011 Pazartesi

Lovato Bayileri İle Ramazan Ayını Bir Arada Geçirdi

Lovato Sıralı Otogaz Sistemleri Türkiye Distribütörü Damla LPG, İç Anadolu’da çeşitli illerde bayilerine ramazan ayı boyunca iftar yemekleri düzenledi.
Lovato Sıralı Otogaz Sistemleri Türkiye Distribütörü Damla LPG, İç Anadolu’da çeşitli illerde bayilerine ramazan ayı boyunca iftar yemekleri düzenledi.

Lovato Sıralı Otogaz Sistemleri Türkiye Distribütörü Damla LPG, İç Anadolu’da çeşitli illerde bayilerine iftar yemekleri düzenledi.
İlk olarak 15 Ağustos günü Konya Paşazade Restoranda başlayan iftar yemekleri, 17 Ağustos günü Kayseri Kaşık-La Restoranda, 19 Ağustos günü Adana Sercan Ocakbaşı Restoranda ve 26 Ağustos günü Ankara Cumhuriyet Lezzet Dünyasında gerçekleşen yemekleri ile bu illerdeki tüm Lovato bayilerini bir araya getirdi.
İftar yemekleri Damla LPG Genel Müdürü İsmet Vural ve Teknik Müdür Ramazan Arabacı’nın katılımları ile gerçekleşti. İsmet Vural ve Ramazan Arabacı, yemekler sırasında bayilerini sene sonuna kadar yapılacak yenilikler, kampanyalar, reklamlar ve hedefler konusunda bilgilendirdi.
Ankara merkezli Damla LPG’nin, Ankara yemeği ise tüm Damla LPG müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti. Yaklaşık 100 kişinin ağırlandığı iftar yemeğinde sektör ile ilgili sohbet edildi. Ramazan vesilesi ile bir araya gelen bayilere yine kampanyalar, yenilikler, reklam çalışmaları ve sene sonu hedefleri konularında bilgiler verildi. Ayrıca kısa zaman önce başlatılan promosyon çalışmalarından ötürü bayilere memnuniyetini dile getiren Damla LPG ailesi, oldukça olumlu geçen yemekler sonrasında bayilerine teşekkür etme ve bir çok bayisinin bayramını kutlama fırsatı buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder